Најбарани продукти

За нас


FRAGMAT MAK е мешовита словенечко-македонска компанија која се занимава со производство на EPS (експандиран полистирен) – стиропор. Фирмата е регистрирана на крајот од 2003 година а со производство започна во март 2004-та со 12 вработени, чиј број денес се зголеми на 19 работници. Деловната стратегија на компанијата FRAGMAT MAK е базирана на следење на светските стандарди кога станува збор за експандираниот полистирен. Прочитај повеќе за FRAGMAT MAK